späť na úvodnú stránku Katherine.sk

varenie

Vanilková panna cotta

E-mail Tlačiť
vanilkova pannacota00

POTREBUJEME:

250 ml 33 % smotany na šľahanie, 250 ml mlieka, 2 balíčky vanilínového cukru, 2 PL kryštálového cukru, 1 PL práškovej želatíny

vanilkova pannacota01 Práškovú želatínu zmiešame s 3 PL vody a necháme 10 minút naboptnať.
vanilkova pannacota02 Smotanu, mlieko, cukor a vanilínový cukor zohrejeme tesne pod bod varu. 
vanilkova pannacota03 Ostavíme a pridáme želatínu. Miešame, kým sa želatína nerozpustí.
vanilkova pannacota04 Zmesou naplníme mištičky a necháme stuhnúť. Poprášime mletou škoricou a podávame so šľahačkou, príp. len s ovocnou omáčkou.